Klantenservice

Bij Het Heerenhuys mannenmode hopen we op al uw vragen/
wensen over
uw bestelling in onze webwinkel te beantwoorden,
als u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen, mail ons op info@hetheerenhuys-akkrum.nl of belt u (0566) 651 124.

Blijkt na ontvangst van de artikelen dat een door u besteld artikel niet past of niet bevalt? Jammer, maar geen probleem. Het Heerenhuys mannenmode biedt u een 14 dagen teruggave recht. Gaat u alstublieft zorgvuldig met deze dienst.

Zodra je de afrekenpagina hebt ingevuld, moet je akkoord gaan met de algemene voorwaarden om te worden doorverwezen naar de betaalpagina. We accepteren verschillende betaalmethodes.

De prijzen in onze webwinkel zijn inclusief BTW.

Wij verzenden pakketten in Nederland met PostNL. PostNL levert in het algemeen de pakketten binnen 2-3 werkdagen af. Mocht er onverhoopt een probleem optreden waardoor levering niet binnen de verwachte termijn kan plaatsvinden, zullen wij u hierover informeren. De verzendkosten voor Nederland bedragen EUR 6,95.

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je online aankoop, dan kun je de ongebruikte artikelen retourneren binnen 30 dagen na ontvangst. Let erop dat onze parfums niet kunnen worden geretourneerd.

Indien je de bestelling per post wilt retourneren, dan is dit op eigen kosten. We zijn niet verantwoordelijk voor kledingstukken die ten onrechte naar ons worden teruggestuurd. We raden je aan om gebruik te maken van een koeriersdienst die je verzekert voor de waarde van de producten die je terugstuurt, of je een bewijs van verzending geeft.

Uw retour zending stuurt u naar het volgende adres:

Het Heerenhuys mannenmode
Retour webwinkel
Heechien 56
8491 NE Akkrum

Alle goederen worden bij ontvangst geïnspecteerd. Artikelen moeten onbeschadigd worden geretourneerd met de labels nog bevestigd. Wanneer kledingstukken beschadigd zijn of anderszins in onacceptabele staat verkeren, worden deze weer naar je teruggestuurd. Binnen 14 dagen ontvang je een terugbetaling voor de geretourneerde artikelen op de rekening die je hebt gebruikt voor de originele aankoop.

Winkelmand